Kiitos vierailuista ja eritoten kommenteista, niitä on mukava saada ja lukea.

Nämä puput ja koirat olen ommellut jo vuosia sitten. Vartalot on tehty nuken vartalon kaavalla. Pidensin hieman käsiä ja jalkoja. Päät kaavoitin itse, ja kuten kuvasta huomaa, tuli turhan pitkät kaulat. Silmät ja nenät ompelin karhulangalla ja laitoin erikeeperiä päälle. Kun liima oli kuivunut, tuli mukavan kiiltävät. Silmät ja nenät olisivat tosin luonnollisemman näköisiä, jos olisin laittanut valopilkut, mutta ne jäi jostain syystä laittamatta. Vaatteisiin ei ollut kaavoja, joten sumplin ne vain jotenkin. Ompelin näitä enemmänkin, ja annoin lasten perheille osan. Näillä on leikitty paljon lastenlasten vierailujen aikana. Näitä riisutaan ja puetaan ja viedään nukenvaunuilla milloin minnekin. Välillä nämä ovat käyneet pesussa, eikä liimakaan ole lähtenyt silmistä ja nenistä kokonaan pois. Yksi pupuista sai vähän "rusketusta" pesussa, kun joutui väriäpäästävän nukenvaatteen kanssa samaan pesuun.

Nämä hali-kukaksi nimeämäni ompelukset saivat yhden vauvan isosiskot. Vauvalle annoin tilkkupeiton, ja ajattelin että isosiskoillekin olisi mukava laittaa jotakin samaan pakettiin. Tytöt tykkäsivät, ja kuulemani mukaan nämä hali-kukat ovat usein leikeissä mukana. Idea kukkiin tuli "omasta päästä". Toteutin kukat vähän samoin kuin aurinko-ööpin.

Minulla jää tilkkutöitä tehdessäni paljon vanulevyn palasia, joita käytin kukkien terälehdissä ja keskustassa täytteenä. Pitäisi keksiä vielä muutakin, johon noita kaikenlaisia "jämäpaloja" voisi käyttää.