Nyt sain virkattua maton vihreänäkin. Ajatuksena oli laittaa tämän vessaan, mutta tästä tuli liian iso sinne. Tämän halkaisija on n. 120 cm. Malli on sama kuin aiemmin virkkaamissani matoissa. Aloitin jo uuden maton virkkaamisen, ja tällä kertaa omasta päästä, että saisin sopivan kokoisen maton vessaan. Kyllä tälle käyttöä löytyy muissa huoneissa.

Tilasin mini-ontelokudetta Kauhavan Kangas-Aitalta. Tämä on värjättyä limeä. Tilasin samaa kudetta myös tummanruskeana, josta on myös tarkoitus virkata mattoja. Kädet ovat nyt tosin aikalailla kipeänä, joten täytyy pitää muutama päivä taukoa virkkaamisessa. Helpommin sanottu kuin tehty, kun tuo virkkaaminen on niin mukavaa.

Tässä matto parketilla kuvattuna.

Tässä vessan ruskealla lattialla. Minun silmään näyttää hyvältä tummalla lattialla. Tuo muutenkin väriä etupäässä valkoiseen vessaan. Täytyy varmaan virkata pian pienempi matto, että saan vessaan vähän keväistä väriä.

 

Klipsujuttuja olen nähnyt useassa blogissa. Pitihän sitä sitten minunkin kokeilla. Ihanat ystävät ovat noita klipsuja minulle keräilleet.

En aloittanut heti mistään isosta jutusta, vaan kokeilin vain tällaista pientä. Löysin jämäkerän puuvillalankaa kokeiluun. Muutamia sain yhdistettyä ja mietin sitten, että mihin nuo valmiit osat voisi käyttää. Löysin tuon peltirasian, johon sitten liimasin ensin päälle pellavakangasta, ja kiinnitin sitten liimalla virkkaamani klipsukoristeet.

Eivät klipsujutut varmaankaan tähän kokeiluun jää, kun mielessä pyörii monenlaisia ideoita mihin ja miten noita klipsuja voisi käyttää.