Viikonloppuna kävi yhden lapsen perhe kyläilemässä, ja Aale 5 v piirteli kaikenlaista siskojensa kanssa. Osuipa sitten silmiini tämä piirustus, ja kysyin että mitä se esittää? Siinähän on hirviö! Ajattelinpa sitten kokeilla, josko onnistuisin piirustusta apuna käyttäen ompelemaan tuollaisen. Lupasin ommella ainakin jonkinlaisen hirviön. Näitä täytyikin sitten ommella neljä, kun ei voi jättää muitakaan hiviöistä tykkääviä ilman. Kaksi 5-vuotiasta ja yksi 3-vuotias poikaviikaria näistä varmaankin tykkäävät. Kysyn sitten vielä yhdeltä 7-vuotiaalta haluaako hänkin tällaisen. Tuskinpa enää yli 10-vuotiaat ainakaan tällaisella leikkivät. Väritoivomuksena oli musta hirviö, mutta tein niistä kankaista mitä sattui löytymään.

Mikähän minuun on mennyt, kun ensin ompelin mörkökarkottimia ja seuraavaksi näitä hirviöitä!!? Ihania lutusia kisuleja on kylläkin tulossa seuraavaksi. Ei puutu enää kuin kasvot. Ehkäpä loppuviikosta ovat valmiita.

Ompelin hirviöille jalat, vaikka piirustuksessa niitä ei olekaan. (Liekö ollut liian pieni paperi.) Kädet tein ilman sormia.

Vihreävartaloinen hirviö on menossa 3-vuotiaalle.

Mummoa sitten taas kerran lapsetti, kun piti muutama hammas laittaa mustaksi. Liekö hirviö pureskellut jotain liian kovaa, kun muutama hammas on pudonnut.

Vartalossa olevista nappuloista luultavasti säädellään jotakin. Jäi kysymättä mikä noiden nappuloiden tarkoitus on. Liekö jotain savuja, sihinöitä ym. Täytyypä kysyä myöhemmin.

 

Sokerina pohjalla!

Sain postissa eilen paketin, jossa oli arvontavoitto sagalta.

Ihana huivi, kortti ja suklaata. Suklaalevy on vielä avaamatta, kun minä mokoma olen niin perso suklaalle, että jos sen avaan, niin varmasti syön kerralla koko levyn. Täytyy odottaa, että on syömäkavereita, että ei tule yksin popsittua.

SUURET KIITOKSET SAGALLE!