Pitkästä aikaa päivitystä.  Olen leikellyt matonkuteita viime viikkoina, joten käsitöitä en ole ehtinyt tehdä. Nyt on sitten paljon kuteita varastossa . Tilkkuleikkurilla olen kuteita leikellyt vanhoista alu- ja pussilakanoista. Tilkkuleikkuri nopeuttaa hommaa huomattavasti.  

Otin eilen 3 mattoa pois kangaspuista. Tänään sain päät solmittua ja tässäpä ne nyt ovat sitten kuvattuna. Aina vähän jännittää, että mitähän sitä on tullut kudottua. Kokonaisuutta kun ei näe ennenkuin koko matto on esillä.

Tästä tykkään kovasti, kun tässä on lempivärejäni. Täytyy tutkia kudevarastot, jos vaikka saisin kudottua toisen samanlaisen.

Tähän mattoon yritin hävittää kaikki vaaleanpunaiset ja pinkit kuteet, mutta vielä jäi muutamia keriä jäljelle. Omaan kotiin tämä ei minnekkään käy, mutta ehkäpä jonkun lapsenlapsen huoneeseen.

Tämä matto on takoitus laittaa omaan kakkoseteiseen. Eteisessä on ruskea laattalattia. Matolla on pituutta 4 m. Oranssi kude loppui kesken ja jouduin korvaamaan sen hieman erilaisella kuteella. Yritin laittaa sellaisia värejä, että ei heti näy kaikki roskat ja kurajäljet. Kovin kaunis tästä ei tullut, mutta jos alkaa kovin häiritsemään niin kudon uuden .

Olen pitänyt taukoa blogimaailmasta Joulusta saakka, mutta nyt vietän muutaman tunnin blogimaailmassa tutkailemassa mitä blogiystävät ovat puuhanneet. Varmasti ihania käsitöitä ja paljon uusia mielenkiintoisia ideoita.

Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille!