Nyt olen ommellut  koristetyynyjä moneen makuun ja monenlaiseen sisustukseen sopivia. Hiuspannat olen virkannut jo aikapäiviä sitten, mutta en mokoma muistanut mihin  olin ne laittanut. Nyt löytyivät, joten laitan tämän postauksen mukaan.  Pätisiköhän edelliseen vanha sanonta "Talteen se vanaha pannee muttei muista".

Tämä on ommeltu vanhasta pussilakanasta.

Ylempi jouluinen sydäntyyny pellavaa, ja alempi on ommeltu patjakankaasta.

Tämä on ommeltu verhokankaasta, joka soveltuu myös koristetyynyyn. Kaikissa on nappikiinnitys. Inhoan vetoketjujen ompelua, joten käytän aina nappeja. Napinreikien ompelu ei ole niin hankalaa. 

Nämä olivat aika suuritöisiä. Ei muuten, mutta noiden lankojen päättely ja kukkien ja lehtien ompeleminen pantapohjaan. Pohjapanta on myös virkattu. Itse virkkaus ei vienyt paljon aikaa. Malli on jostain kiinalaisesta virkkauskirjasta (lainasin naapurilta).

 

LOPUKSI VIELÄ SYDÄMELLISET KIITOKSET KAIKILLE VIERAILIJOILLE!

En ole useastikaan muistanut kiitellä teitä kommenteista, joten kiitän ja kumarran vielä toistamiseen. Käyn kyllä aina vastavierailulla jos kommentoija on laittanut blogiosoitteensa. Ihania käsitöitä, askarteluja, kortteja ja aivan käsittämättömän hienoja ideoita teillä on ollutkin jakaa kanssaihmisille. Kiitos siitä!