Olen ommellut ja virkannut monenlaista pieneksi lahjaksi sopivaa viime viikkoina. Jouluun ei ole enää niin kovin pitkä aika, että hyvinkin saa jo tähän aikaan aloittaa että ehtii toteuttaa monenlaisia ideoita.

Nämä sydämet ovat 18 cm korkeita, ja ompelin ne silkistä. Kutakin väriä oli vain pieni pala, joista sain leikattua kustakin vain yhden sydämen. Kaikkea se tuo minun ompeluhuone kätkeekin sisäänsä. Löydän varmaan vielä silkkiä lisääkin.  Kangas hohtaa kivasti näissä sydämissä.

Näihin pipariukkoihin laitoin kaksi kerrosta huopaa, joiden välissä on tukikangas. Pysyvät paremmin kuosissaan tukikankaan ansiosta. Osaan laitoin ripustuslenkin, että voi laittaa vaikka kuuseen koristeeksi ja osa ilman ripustuslenkkiä, jotka voi käyttää vaikka joulukorttia somistamaan. Huopa on ehkä turhan tummaa. Näyttävät mokomat ihan palaneilta.  

Näihin kirjanmerkkeihin käytin kaikenlaisia puuvillaisia jämälankoja. Näitäpä tulikin sitten virkkailtua useita kymmeniä kun alkuun pääsin. Nauha on virkattu "kaksoisvirkkauksena", että tuli vähän paksumpi kuin jos olisin virkannut pelkkiä ketjusilmukoita.