Hei pitkästä aikaa! Eipä ole tullut päivitettyä blogia pitkään aikaan. Nyt on sitten vuoden verran odottamassa ollut mattoloimi kangaspuissa. Pyysin asiantuntijan laittamaan kudontavalmiiksi, ettei tarvinnut itse alkaa pähkäilemään niisimisiä ym. Edellisen loimen kylläkin laitoin mieheni kanssa ja onnistui ihan hyvin.

Ompelu/askarteluhuoneen siivouksessa on mennyt muutama viikko. Hankin sinne 4 uutta komeroa, joihin järjestelin kankaat ja muut tarvikkeet. Aika paljon löytyi sellaisia kankaita ja lankoja, joista ei varmasti itsellä tule tehtyä mitään, joten annan ne jonnekin. Koulut, päiväkodit, toimintakeskukset ym. ottavat muuten mielellään kangas- ym. lahjoituksia. Nykyään määrärahat ovat niissäkin vähäiset tarvikehankintoihin. Olen hankkinut uuden ompelukoneen ja saumurin, joten eivätköhän nekin ala surrata lähiaikoina. Vanhan saumurin annoin vaihdossa, mutta edellinen ompelukone sai vielä jäädä. Siinä on hyvä napinläpipainike, jolla olen tottunut ompelemaan napinlävet, joten en raaskinut siitä luopua. Siivotessa "löysin" monia ihania kankaita, ja ideoita meinasi pukata liikaakin kesken siivouksen, ja vähällä oli etten alkanut heti jotain ompelemaan :)

20072014%20008-normal.jpg 

20072014%20009-normal.jpg

Pienen pätkän olen mattoa jo kutonut, mutta näin hienoilla ilmoilla ei malta oikein olla sisällä. Vesijuoksu on sopivaa puuhaa näin helteillä :)

Oikein ihanaa kesää :)