Muutama päivä sitten otin 3 mattoa pois kangaspuista. Oli silloin niin pimeä päivä että kuvien ottaminen ei onnistunut. Nyt sain kuvattua. Huomasinpa nyt sitten ainakin yhden virheen yhdessä matossa.  Ei enää pysty korjaamaankaan, joten täytyy antaa vain olla. Harjoittelua ja huolellisuutta vaatii, että onnistuu kunnolla.

Tämän maton kudoin ensimmäisenä. Luonnonvalkoinen on trikookudetta ja kaikki muut vanhoista lakanoista ja verhoista revittyjä/leikattuja kuteita. Revityt kuteet ovat aika hankalia kudottaessa joten tästälähtien leikkaan kaikki kuteet saksilla. Tämä löytää paikkansa meidän terassilta.

Tämän kudoin seuraavaksi. Kaikki muut ovat trikookudetta paitsi tuo keskellä oleva tummempi raita. Väreiltään tämä ei sovi meidän kotiin, mutta ehkäpä tämä löytää jostain uuden kodin vaikkapa pienten tyttöjen huoneen mattona.

Tämä on kudottu pelkästään trikookuteista ja sellaisista väreistä, että sopii olohuoneeseen keinutuolin alusmatoksi. Halusin tästä tällaisen rauhallisen näköisen, joten en laittanut leveämpiä raitoja.  Seuraava matto on jo hyvällä alulla. Nyt yritän pitää taukojakin kutomisessa että iskias mokoma ei tulisi uudelleen harmiksi.

Kiitos kun kävit kurkkimassa tekemisiäni !