Pitihän se arvata, että kun innostuin väsäämään noita ovikoristeita niin en voinutkaan lopettaa vain muutamaan. Ei voi mitään, kun piti kokeilla vielä lenkkeillessä ajatuksiin putkahtaneita ideoita, että miltä näyttää ihan oikeasti eikä vain kuvitelmissa. Nyt on sitten valmiiksi ommeltuna useampi  ovikoriste tuliaisiksi ja myyntiin. Sopivia kangastilkkuja ja muita tarvikkeita löytyi varastoista ja jäipä vielä jäljellekin seuraavia ompeluksia varten.

Näin helteellä on mukavampi istua sisällä viileässä ompelemassa kuin puuhastella puutarhassa. Auringossa makoilu ei kuulu minun mielipuuhiini vaan mieluummin puuhastelen jotain pihalla, mutta en näin kuumalla ilmalla. Vesijuoksemassa piipahtelen monta kertaa päivässä kun uimaan pääsen omasta rannasta.

Tähän aplikoin purjeveneen, jonka hahmottelin ensin paperille. En kyllä tiedä onko tuo edes oikean purjeveneen näköinen, mutta tuolta minä kuvittelen sen näyttävän. Ehkä tuohon olisi pitänyt jotain purjeiden naruja vielä väkertää, mutta parempi antaa olla, kun ei tiedä purjeveneistä mitään.

Niin... ja kun pitkästä aikaa pääsin taas aplikoinnin makuun, niin seuraavat ompelukseni liittyvät varmaankin aplikointiin. Aplikointi on nykyään niin paljon helpompaa kuin ennen. Kun tein ensimmäisiä aplikointejani kauan kauan sitten ei kaupoissa ollut kuin yksipuolista liimakangasta. Nykyään kun on tuota kaksipuolista liimakangasta, niin aplikoitavat kuviot pysyvät helposti ommellessa paikoillaan, kun ne on silitetty liimakankaan avulla kiinni. Kätevää!