Olen saanut tyttäreltäni ja paikalliselta verhoilijalta verhoilukangastilkkuja. Niitä on kertynyt jo monta isoa pahvilaatikollista. Olen miettinyt pääni puhki mihin noita saisi käytettyä. Nyt otin noita pienimpiä tilkkuja ja käytin näihin. Kangas on kaksinkerroin, että ovat vahvempia. Ompelin reunat saumurilla ja keskelle aplikoin huovasta kirjaimia. Kyllä näillä lapset ainakin voivat harjoitella kirjoittamista, jos ei muuta käyttöä löydy. Olisihan nämä toki voinut tehdä ihan viimeisen päällekin, mutta en halunnut tuhrata näihin kovin paljon aikaa.

Isommista tilkuista kokeilen ommella tyynynpäällisiä tilkkutyönä. Tosin ihan paksuimpia kankaita on aika hankala käyttää tilkkutöihin, mutta kokeilen jotain muuta tekniikkaa yhdistämisessä. Tuli mieleen, että jos ompelisin saumat niin, että ne jäisivät päällypuolelle. Huolittelua täytyykin sitten vielä miettiä. Ajatus ei vielä ole kirkastunut siltä osin. Ehkäpä joskus unessa näen ratkaisun. Nimittäin niin käy usein.

Melkein kaikki ovat näitä näytelevyjä, mutta jonkun verran on sitten verhoilusta jääneitä isompiakin paloja.

Pitipähän sitten testata näillä kirjoittamista.  Näitä on jo melkoinen määrä valmiina, ja osa vielä vaiheessa.

Idea napsahti hetimiten kun lähdin pois koneelta, joten tupsahdinpas tänne uudelleen kirjoittamaan idean muistiin. Unohdan kuitenkin, jos en kirjoita ylös. Ajattelin että jos asettelisin nuo vahvemmat tilkut jollekin vuoreksi sopivalle kankaalle ja ompelisin nauhan avulla tilkut yhteen. Onko joku teistä vierailijoista tehnyt tuolla systeemillä? Noin ommellen ei tulisi ainakaan liian paksuja saumakohtia.

Ideoita verhoilukangastilkkujen käyttöön otan enemmän kuin mielelläni vastaan.