Voitin Neilin arvonnassa ja paketti tuli minulle tänään. Kuten näette paketti sisälsi kaikenlaista kivaa. Puuvillalankaa monta kerää, mittanauha, kesäkukkien siemeniä ym. ym.  KIITOS Neili!

 

En ole ehtinyt tehdä juurikaan käsitöitä piha- ja siivoustöiden takia.  Ompelin kylläkin olohuoneeseen ja keittiöön uudet verhot ja jotain pientä käsityötä olen aloittanut. Viime viikolla sain perennapenkit laitettua kuntoon ja tämä alkuviikko on mennyt siivoillessa ja ikkunoita pestessä. En tykkää sitten yhtään siivoamisesta enkä varsinkaan ikkunoiden pesusta, mutta pakko nekin on kait tehdä.

Terassin sain siivottua tänään ja olikin hikinen urakka kun oli niin lämmin päivä. Aloitin aamulla klo 7.00, että ehdin pestä lasitkin (22 kpl) ennenkuin aurinko paistaa terassille. Laitoinpahan sitten taas entiset silkkikukat pöydille. Olen kokeillut jos jonkinlaista aitoa kukkaa terassilla, mutta kun ei mikään menestynyt, niin siirryin silkkikukkiin. Nuo ovat aikalailla aidon näköiset kauempaa katsottuna. Taustalla näkyy pari perennapenkkiä, jotka laitoin kuntoon viime viikolla. Perennapenkit on reunustettu tiilillä, mutta tein vielä kanttauksen, johon laitoin hiekkaa niin on helpompi nyppiä rikkaruohot pois.

Norjanangervo innostui jo kukkimaan. Ei yleensä ihan näin aikaisin kuki, mutta on vissiin ollut suotuisa kevät. On kyllä nätti kukkivana, mutta ei enää niin nätti kun kukat kuihtuvat. Meinasin keväällä leikata ihan tyngiksi nuo pensaat, mutta en onneksi leikannut.

Aurinkoista loppuviikkoa!