Ompeluhuonetta järjestellessäni löysin varastoistani meallirenkaan, halkaisija n. 16 cm (olen purkanut joskus jonkun lampunvarjostimen) ja helmiä, joten päätinpä sitten askarrella jotain ja jättää järjestelyt sikseen. Mukavampihan se on värkkäillä jotain kuin siivota . Tuli mieleen, että josko kokeilisin ikkunakoristeen tekoa tällä kertaa.

Virkkasin puuvillalangalla metallirenkaan piiloon (oli aika työläs homma) ja kun noita nappeja on tullut keräiltyä vuosien varrella, niin tein niistä sydämen renkaan keskelle. Löytyipä vielä muutama turkoosin värinen helmi väriä antamaan. Metallilankaa en löytänyt kuin ruskeana, joten käytin sitten sitä sitoessani nappeja yhteen. Oikeastaan ei haittaa vaikka ruskeaa pilkahteleekin nappien välistä, tuo vähän väriä.

Tässä kuvassa näkyy paremmin värit ja toteutus. Ihan kiva koriste tästä tuli terassin oven ikkunaan.

Nyt sitten pitäisi yrittää jatkaa taas ompeluhuoneen järjestelyä. Ei tiedä mitä kaikkea kivaa tarviketta sieltä löytyy, kun kaikkia vuosien aikana talteen pantuja ei millään muista. Taas sain käytettyä sieltä jotain pois, eikä tarvinnut mennä ostoksille.