Kesällä ostamani metalliverkko hupeni nyt jonkun verran näihin joulukuusenkoristeisiin. (Toki näitä voi laittaa muuallekin kuin kuuseen. )

Aikomus oli kyllä tehdä verkosta vallan muuta, mutta olipahan nyt sitten varastossa kun päätin tehdä noita sydämiä . Aika paljon jouduin pähkäilemään miten saan metalliverkosta sydämen mallisia palasia. Sainpahan aikamoisen rakonkin yhteen sormeen kun leikkelin sivuleikkureilla metalliverkkoa. En pöhkö tajunnut, että hanskat olisi ollut hyvä laittaa heti käteen, eikä vasta siinä vaiheessa kun iso rakko puhkesi . Paperimassaa en ole ennen tehnyt, mutta tulipahan nyt kokeiltua tuokin. Dippasin sydämiä vain yhden kerran massaan, mutta olisi ehkä pitänyt dipata useampaan kertaan. Täytyy kokeilla seuraavalla kerralla useampaa dippausta.

Kokeilin useampaa nauhaa näihin sydämiin, ja päädyn ehkä tuohon ohueen pellavanaruun, joka on oikealla alhaalla. Mietintämyssy saa vielä jauhaa yön yli.

Sisustustauluja tein muutamia lisää joulumyyntiin.


Käpytauluihin maalasin muutamien käpyjen suomujen kärkiä valkoisella askartelumaalilla.

Yksi pieni tuunausjuttu odottaa vielä ennen joulua, jahka ehdin sen tekemään. Muuten taidan pitää taukoa käsitöistä ja askarteluista... jos nyt sitten maltan .

Suuret kiitokset taas teille kävijöille ja kommentoijille ja mukavaa tulevaa viikonloppua!