Nämä pienet ruukut tein samalla keramiikkakurssilla kuin aiemmin postaamani keramiikkatyöt. Ompeluhuonetta siivotessani löysin nämä jostakin lojumasta. Siivous piti tietenkin taas keskeyttää ja alkaa väkertämään ihan muuta. Ajatuksena oli kylläkin laittaa kehyksiin jotain metalliverkkoa, johon ruukku tulisi kiinni. Ei tuolta minun ompeluhuoneesta minkäänlaista metalliverkkoa löytynyt, joten laitoin säkkikangasta taustaksi. Kehyksiä oli keramiikkakurssin opettaja ostanut joltain kirpparilta ison pinon, ja hän myi niitä niille jotka halusivat (vain 0,70 €/kpl). Laitoin taakse ripustusnauhaksi metallilankaa, jonka niittasin kiinni. Ruukut kiinnitin kuumaliimalla. Voi olla että teen kehyksille vielä jotain kunhan kerkiän, maalaan tai somistan ne jotenkin muuten.

Ompeluhuone on muuten melkein kokonaan järjestyksessä, vaikka sieltä löytyykin siivotessa vaikka mitä houkutuksia uusiin ideoihin.  Vielä kun yhden illan siellä järkkäilen niin kaaos on selvitetty.

On ihan pakko laittaa samalla postauksella muutama kuva amatsoninliljasta kun se on niin kaunis. Kukkii taas parin kuukauden tauon jälkeen. Onneksi noissa kukissa on vain hieman tuoksua, että ei tarvitse alkaa katkomaan kukkavarsia pois. Olen herkkä tuoksuille, mutta ei ainakaan vielä ole noiden kukkien tuoksu yskittänyt, eikä kurkkukaan tunnu karhealta.