Tämä liina on ollut tekeillä useamman viikon, mutta lanka loppui ja jouduin odottelemaan täydennystä. Sain virkkauslankoja äitienpäivälahjaksi yhdeltä lapsistani, ja pyysinpä sitten ostamaan toiset kerät samoja lankoja. Olisin maksanutkin, mutta ei kelvannut, vaan sanoi että kun ei ollut älynnyt ostaa alunperin riittävästi niin antaapa olla. Tämän virkkasin  puuvillalangasta koukulla 1,5. Ohje on Suuresta Käsityölehdestä nro 12/1994. Liina on aika kookas, halkaisija 53 cm.

Vihre%C3%A4%20liina%20002-normal.jpg

Vihre%C3%A4%20liina%20l%C3%A4helt%C3%A4-

 

 

 

Lanka on tätä, mutta eri värisenä. Olin ehtinyt laittaa vyötteen paperinkeräykseen. Kierrättäjä kun olen, niin sekajätteeseen en laita mitään minkä voi kierrättää.

Tämä sitä muutakin...

Tässä kuvassa sitten meidän pihan ja naapureidenkin pihojen tuholainen. (rimpuilee oksassa kuvan keskellä)Oravat syövät marjapensaista raakileet ja ovat katkoneen paljon oksia siellä rimpuillessaan. Muutamaan vuoteen ei ole pihassa oravia näkynyt, mutta nyt tänä kesänä ovat taas ilmestyneet. Emme ole oravia ruokkineet, eivätkä naapuritkaan, joten ne ovat muuten tykästyneet asustelemaan pihapiirissä. En ole kuullut, että oravat syövät marjojen raakileitakin, mutta noille ainakin näyttää kelpaavan. Vein pensaisiin äsken parfyymilla kasteltuja kangassuikaleita karkottimeksi. Aika näyttää tepsiikö.

Mukavaa alkavaa viikkoa! Ilmatkin ovat säätiedotuksen mukaan lämpenemässä, joten jospa vaikka tarkenisi vesijuoksemaan loppuviikosta.