Avainnauhoja olen virkkaillut lisää ja joulukortit olen saanut askarreltua valmiiksi. Ovat jo jopa kirjekuorissa odottamassa postitusta. Loukkasin n. viikko sitten jalkani, ja nyt on sitten otettava kepit mukaan liikkuessa. Lenkkeilykin on pitänyt jättää tauolle siihen saakka kun jalka paranee. Harmittaa niin suuresti kun olen innokas lenkkeilijä. Useamman kerran päivässä käyn normaalisti lenkillä. Nyt olisi ollut niin ihanat ilmatkin lenkkeilyä ajatellen :(

IMG_7734.jpg

Tällaisia avainnauhoja tällä kertaa. Helmiä tilasin eilen ison määrän eri väreissä, joten kunhan ne saapuvat, niin pääsen virkkaamaan näitä lisää. Nuo mustat pinkeillä helmillä ovat olleet ne suosituimmat.

 

20161031_101442.jpg

Näihin joulukortteihin käytin taidepiirissä tekemiäni akvarellikokeiluja. Piirtelin tonttulakkeja, silmiä ja puita että näyttäisivät jouluisilta. Joululauluja kuunnellen korttien askartelu oli tosi rentouttavaa puuhaa :)

Oikein mukavaa joulun odotusta. Luulisin että me kaikki, jotka askartelemme ja teemme erilaisia käsitöitä odotamme jo joulua jouluisten touhujen kera.