Sain tällaisen tunnustuksen Smirgelineltä.

Suuret kiitokset!

Tässä pitäisi vastata kolmeen kysymykseen:

Lempiväri: Vihreän murretut sävyt

Lempiruoka: Itse tehty kaalilaatikko.

Minne haluaisin matkustaa: Jonnekin vanhaa taidetta ja vanhoja rakennuksia ihailemaan.

     

Tämän tunnustuksen sain Eikulta, Tintiltä ja Annikalta. Suuret kiitokset teille kaikille!

Tunnustuksen tehtäviin kuuluu kiittää tunnustuksen antanutta, vastata 10 kysymykseen ja jakaa tunnustusta eteenpäin 10 ihanaan blogiin sekä tiedottaa ko. blogeja asiasta. Tässä kysymykset ja vastaukset niihin:

1. Suosikkiväri: Vihreän murretut sävyt

2. Suosikkieläin: Koira

3. Suosikkinumero: 8

4. Suosikki alkoholiton juoma: Kahvi

5. Facebook vai Twitter?: Facebook

6. Intohimosi: Käsityöt ja lentopallo

7. Saada vai antaa lahja?: Molemmat kivoja, mutta valitsen antaa :)

8. Suosikkikuvio: Sydän

9. Suosikkiviikonpäivä: Lauantai

10. Suosikkikukka: Valkoinen orkidea

 

Nyt meinaan olla kyllä tylsä ihminen kun en jaa näitä eteenpäin. Melkein kaikissa blogeissa missä minä vierailen, nämä jo on. Olisi niin hirmuinen työ käydä em. blogit läpi, joten teen nyt tällä kertaa näin. 

Mielestäni kaikki jotka harrastavat käsitöitä ym. käden taitoja sekä myös ne jotka hallitsevat kirjoittamisen taidon ansaitsevat tunnustuksen.

Harkitsin pitkään että laitanko näitä tunnustuksia tänne blogiini. Olisi kuitenkin ollut epäkohteliasta olla laittamatta, joten päätin kuitenkin laittaa ja vastata edes kysymyksiin.

Ottakaa mukaan ihan hyvällä omallatunnolla ken haluaa.

Oletteko muuten panneet merkille, että kun laittaa tunnustuksen blogiin tulee pienoinen roskapostivyöry. Ainakin minulle on käynyt niin, joten siksikin mietin laitanko näitä ollenkaan.

Minulla olisi kaino pyyntö teille blogiystäville, että ette muistaisi minua jatkossa tunnustuksilla. Niinkuin näette, en saa aikaiseksi laittaa niitä eteenpäin. En edes kovin hyvin hallitse näitä linkittämisiä ym. kommervenkkejä, joten menee paljon aikaakin. Onnistuin taas kerran hävittämään kaiken jo kirjoitetun peräti kahteen kertaan. (Mikä tumpelo olenkaan ).

Toivottavasti ette ystävät hyvät pahoita mieltänne tästä kirjoitustulvasta.

 

Ai niin, meinasi jo unohtua kertoa, että pystyn jo istumaan kangaspuiden ääressä. 3 mattoa otin pois puista ja solmin "eestaassolmuilla" (mikä lienee oikea solmun nimi). Solmin vielä paremmin ennen käyttöönottoa. En osaa päättää jätänkö hapsut vai solminko hapsut piiloon. Kuvat matoista laitan myöhemmin kun tänään ei kuvien otto onnistunut. Niin pimeä päivä, että ei tule kunnon kuvia.

Oikein mukavaa tostaita!