Entinen muovikassien säilytyspussukka alkoi näyttää niin virttyneeltä, joten ompelin uuden. Tuo vanha pussukka on ollut käytössä jo yli 10 vuotta, joten oli kyllä aikakin jo uusia. Eikä taaskaan tuohon yhteen jäänyt, vaan ompelin samalla useampia. Ompeluhuoneeni kätkee sisäänsä niin monenlaisia kankaita, joten kangaskauppaan ei tarvinnut tälläkään kertaa lähteä ostoksille. Sopivia kangaspalasia löytyi neljä, joista kustakin ompelin kaksi pussukkaa, eikä hukkapaloja jäänyt kuin muutama kapea suikale.

Tässä tämä vanha pussukka, joka oli jo hieman ratkennut ripustusnauhakujasta. Tässä on nyöri ylhäällä, ja sama nyöri jatkuu ripustuslenkiksi. Ei ole ollut hyvä ratkaisu, koska on päässyt ratkeamaan. Alhaalla on kuminauha. Uusissa pussukoissa on kuminauhat alhaalla ja ylhäällä ja ripustuslenkki erikseen. Jospa nyt kestäisi paremmin käytössä.

Tämä pellavakankaasta ommeltu päätyi omaan käyttöön. Yksivärisessä kankaassa näkyy muovikassien "muhkurat" päällepäin, joten kirjailen tai aplikoin tuohon jotain myöhemmin.

Tässä nämä muista kankaista ommellut pussukat. Vien nämä paikalliseen Käsityöpuotiin myyntiin.

Neuloinpa sitten toisetkin sukat itselleni kun alkuun pääsin. Ajattelin että jospa kantapään neulominen pysyisi paremmin muistissa kun neuloo useammat peräkkäin.

Aurinkoista sunnuntaita!  Meillä ainakin aurinko paistaa, joten taidanpa lähteä kävelylenkille.