Rahi on odottanut päällistä jo pitkään, mutta nyt viimeinkin sain ommeltua uuden päällisen. Jo alkukesästä päällystin rahin vanulevyllä, mutta en oikein osannut päättää mitä kangasta käytän päälliseen. Tämä on n. 40 vuotta vanha vaahtomuovikuutio, jonka päällisen olen uusinut jo monen monta kertaa. Käytän tätä jalkarahina. Kuution koko on 45 x 45 cm ja korkeus 35 cm.

Aplikoin koristeeksi kukkia ja lehtiä, ja yhteen sivuun ompelin taskut kaukosäätimiä varten.

Kankaiden, kukkien ja lehtien värisävyt valitsin olohuoneen muuhun sisustukseen sopiviksi.

Kukkien terälehtiä elävöitin piirtämällä kangastussilla muutamia viivoja, samoin vihreisiin lehtiin piirsin lehtiruoteja kangastussilla. Ajattelin kyllä ensin, että elävoitän kukkien terälehtiä ja vihreitä lehtiä erivärisillä ompeleilla, mutta en sitten viitsinyt alkaa siihen urakkaan. Oli muka kiire saada rahi käyttöön wink.

Laitan tähän postaukseen kuvan myös upeasti kukkivasta orkideastani. Sain orkidean n. vuosi sitten ja nyt se on innostunut kukkimaan uudelleen. 12 kukkaa on auennut ja 7 nuppua on vielä aukeamatta. 2 ensimmäistä kukkaa aukesi jo n. 1,5 kk sitten ja näyttävät vieläkin hyviltä.
Kukka on ollut koko ajan samalla etelänpuoleisella ikkunalaudalla. Luin jostakin, että paikka olisi väärä, mutta kun näyttää tykkäävän tuosta paikasta en ole siirtänyt sitä muualle. Tämä kesä on tosin ollut niin sateinen, että liian kuumaa ei kasvilla ole ollut eteläikkunallakaan. 


Mukavaa ja toivottavasti myös lämmintä alkavaa viikkoa cool.