Olemme varanneet tyttäreni PompulaPajan ammiinan kanssa myyntipaikan ITSE TEHTY -käsitöiden myyntinäyttelyyn 19. - 20.11 2011. Tapahtuma on  Pohjankartanon ala-aulassa, Suvantokatu 1, Oulu. 

Mukaan otan pehmoja, ulkoilupantoja, sisustustauluja ym. ym. Nuo alempana olevat "piparimökitkin" otan mukaan. Toivottavasti tapahtumassa käy paljon porukkaa.

Sain valmiiksi pitkään valmisteilla olleen pitsilampun. Tähän lamppuun laitoin lasihelmiä koristeeksi. Kivasti kimaltelevat varsinkin silloin kun lamppu on ilman valoa. Aikaa tämmöisen tekemiseen menee pyörylöiden virkkaamisineen n. 80 tuntia.

Säkkikankaisia "piparimökkejä" askartelin 3 kpl lisää, kun ovat mielestäni niin kauniita. Välillä on mukava askarrellakin, eikä aina vaan ommella . Mielessä pyörii muitakin ideoita, joita säkkikankaasta voisi askarrella. 

Laitoin mökkien taakse valosarjan, ja mukavasti valo antaa tunnelmaa mökkikylään.

Nyt minulla on ollut niin kiire, että en ole ehtinyt käydä vastavierailulla blogeissanne. Ensi viikolla on siihen aikaa, joten piipahdan sitten katselemassa ja kommentoimassa ihania käsitöitänne ja askarteluitanne .

Oikein mukavaa viikonloppua!