Voitin Kisan arvonnassa, ja paketti tuli eilen. Paketissa oli ihanan väristä lankaa kaksi kerää ja suklaata nams...

Suuret kiitokset, Kisa!

Mattojen kutominen jatkuu. Kaksi mattoa on nyt valmiina kangaspuissa, mutta pidän hieman taukoa (jos maltan ) ja ompelen jotain välillä.

Mökkireissulla kolmen tyttäreni kanssa toissaviikonloppuna  sain neulottua sukat itselleni. Kaikilla oli käsityöt mukana ja valmistuikin jotain.

Oli minulla tarkoitus virkata mattoakin, mutta en päässyt kuin alkuun kun oli pakko lopettaa tuon kipeytyvän olkapään takia . Virkkasimme kilpaa nuorimmaisen (ammiinan) kanssa omia mattojamme, kunnes minun oli pakko lopettaa ja siirtyä neulomisen pariin. Sain kuitenkin edes nuo sukat neulottua itselleni mökkireissulla. Tunnustan  että jouduin kysymään ohjeita kantapään neulomisesta nuorimmalta tytöltä, kun en enää muista tarkkaan miten se tapahtuu. En ole harrastanut kovin paljon neulomista. Toki minä sellaisen ruman kantapään saan neulottua, mutta kun halusin sellaisen siistimmän version. Tiimalasikantapäätä en ehtinyt opetella, mutta nuorimmainen opetti kahta vanhempaa sisartaan neulomisen saloihin.

Kyllä nämä sukat mulle kelpaavat, mutta eivät kestä lähempää tarkastelua. Tuli muutama virhe, mutta en tällä kertaa purkanut kun tulevat omaan käyttöön.

Mukavaa keskiviikkoa!