En ole ehtinyt postaamaan mitään pitkään aikaan, mutta nyt sain taas jotain väsättyä. Tänään ompelin nuo pulleavatsaiset maskotit. Malli on taas oma. Maskotin alavartalossa on täytteenä riisiä ja ylävartalossa, päässä ja raajoissa täytevanua. Nämä voi laittaa paremmin istumaan tuon riisitäytteen ansiosta. Edessä on tasku, johon voi laittaa jotain mukavaa piristykseksi.

Muutama päivä meni ompeluhuonetta järjestellessä, kun piti saada tilaa kangaspuille. Tarkoitus olisi alkaa kutomaan muutamia räsymattoja. Kuteita olen leikellyt aina silloin tällöin, joten niitäkin on jo valmiina. Nyt odottelen mattoloimia, että pääsen laittamaan ne puihin. Saa nähdä muistanko enää miten se tapahtuu. Jos ei muistu mieleen, niin on onneksi tuttuja kutojia, joilta voin kysyä.

Nämä kangaspuut ovat todella vanhat. Ikää en tiedä, kun en ole löytänyt vuosilukua. Nämä ovat mieheni lapsuudenkodista. Kuluneen näköiset nämä ovat, mutta kun tykkään tällaisista vähän kuluneemmista esineistä muutenkin, niin sopivat minun käyttööni.

Ei tällaisia koristuksia enää nykyajan kangaspuissa näekään. Minusta nämä ovat kauniit vaikka kuluneet ovatkin. Ompeluhuoneeni saa näistä kangaspuista koristuksen pitkäksi aikaa. Voi olla että en raski viedäkään enää varastoon, kun loimi on kudottu, vaan saavat jäädäkin tuonne ompeluhuoneeseen.

Aurinkoista viikonloppua!