Pitkästä aikaa päivitystä. Aloitin jouluaskartelut ja jotain olen saanut valmiiksi.

Paperinarukranssin ohjeen löysin netistä, mutta kun solmupuuta ei ollut kehittelin oman version. Kokeilin ensin niin että sidoin langat vyötärölle ja toiset päät kangaspuiden penkkiin kiinni. Onnistui näinkin, mutta kun olin tehnyt niin pitkän pätkän että kädet ei enää yltäneet ja piti siirtää niin tuppas kiertymään liikaa. Niinpä pengoin puuvarastoa ja löysin sieltä melkein sopivat puukappaleet solmupuun tekoon. Piti vähän käyttää sahaa ja poraa mutta onnistui. Yllättävän paljon vei aikaa solmujen teko, mutta oli ihan kivaa puuhaa. Oli ehkä turhan iso metallirinkula ja siihen piti solmia aika pitkästi että riitti kieputteluun rinkulan ympäri. Tuntui että tuo tarvitsi hieman muutakin väriä joten lisäsin tuon punaisen tähden. Pitää ehkä pöyhiä vielä lisää.

IMG_7936.jpg

Tähän suodatinpaperiruusukranssiin löysin ohjeen myös netistä. Tämäkin oli töisevä tehdä, mutta tykästyin niin että tein kaksi. Jotain pientä väriä minun mielestä kaipaisi, joten ehkä kieputan jotain oikein ohutta hopea- tai kultalankaa kranssin ympäri.

IMG_7934.jpg

Koristelin tulitikkuaskeja, lisäsin tuikun mukaan ja paketoin niitä pieniksi joulutuliaisiksi. Näitä olen askarrellut jo moneksi jouluksi.

IMG_7937.jpg

Käpykranssi on vielä hieman kesken, joten laitan sen kuvan seuraavassa postauksessa. Kivoja jouluaskarteluja pyörii mielessä, joten niitä on aivan pakko näperrellä lähiaikoina. 

Mukavaa sunnuntai-iltaa!